lessphp fatal error: load error: failed to find /srv/petra77/www/www.hetkraaijenbosch.nl/wp-content/themes/theme47529/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /srv/petra77/www/www.hetkraaijenbosch.nl/wp-content/themes/theme47529/style.less Ontstaan | Het Kraaijenbosch

Ontstaan

Zoektocht naar kleinschalige, persoonlijke opvang

Als je hoort dat je kind lichamelijk en geestelijk beperkt is, staat je wereld op zijn kop. Door de ervaring met onze dochter weten wij als geen ander wat er dan op je afkomt. Je wilt de allerbeste zorg voor je kind, maar je hebt ook af en toe een moment voor jezelf nodig om bij te tanken. Wij gingen op zoek naar een kleinschalige, persoonlijke opvang voor onze dochter in de regio. Helaas voldeed geen enkele opvang aan onze eisen: een kleine groep, dag en nacht intensieve zorg en direct toezicht.

header3

 Zorg en aandacht

Als verpleegkundige en moeder wilde ik, Petra, dat mijn kind de zorg en aandacht zou krijgen die zij verdient. Oftewel: een fijn, huiselijk plekje voor kinderen met een lichamelijke en geestelijke beperking. De puzzelstukjes vielen in elkaar: het werd mijn missie om een kleinschalige dag- en logeeropvang op te richten! Een professionele, prettige plek waar kinderen met een lichamelijke en geestelijke beperking de juiste zorg en aandacht krijgen. De kinderen voelen zich er goed en de ouders krijgen even tijd voor zichzelf. Het Kraaijenbosch is vanaf dat moment een feit!